GRASTEGELS
GRONDSTABILISATIE
DRAINAGESYSTEMEN
Welkom bij
Tradecc.be
TRADECC NV biedt op de
Belgisch-Luxemburgse markt diverse materialen aan voor nieuwbouw,
renovatie, wegenbouw, waterbouw en burgerlijke bouwkunde

Waarom Tradecc

U kunt bij TRADECC terecht voor zeer kwalitatieve producten voor alles wat met grondstabilisatie te maken heeft. Zo wordt er vaak een beroep gedaan op geogrids en geotextielen.

Om schade en scheuren - die door verkeersbelasting, temperatuurschommelingen of verzakkingen van ondergrond voorkomen - dient asfaltwapening geplaatst te worden. TRADECC biedt een grid op basis van E-glas aan. Dit asfaltwapeningsnet is eenvoudig te plaatsen en het ideale geogrid als scheurremmende laag bij bitumineuze overlagingen (asfalt).

Daarnaast vindt u bij TRADECC waterdoorlatende verharding, meer bepaald voor grindstabilisatie of groene berijdbare gronden. Op parkings, plantsoenen en plaatsen waar de waterhuishouding van de ondergrond van belang is, kunt u kiezen voor kunststof grastegels.

Om waterschade te voorkomen, kunnen wij drainagesystemen leveren voor zowel horizontale, verticale drainage als drainage onder helling. Wij bieden krullenmatten, noppenbanen, drukvaste drainagecomposieten, alsook drainagematerialen voor groendaken aan.

TRADECC NV is ook gespecialiseerd in alle producten die te maken hebben met waterdichting.

Als u op zoek bent naar een oplossing voor bodemerosie, dan raden wij aan om uw oppervlakte te beschermen door middel van bio-degradeerbare weefsels of honingraatstructuren.
Advies nodig? Contacteer ons voor
info en prijzen.
 

Nieuws

PC® AQUADRY GEL

TRADECC NV stelt u zijn nieuw ontwikkelde injectiegel voor, voor de behandeling van opstijgend vocht in muren:

LEES VERDER

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie